20 May 2021

Laatste rechte lijn naar OQT in Graz (Oostenrijk)

In de afgelopen drie weekends te Litouwen, is team Antwerp er in geslaagd om maar liefst drie finales te spelen, waarvan tweemaal winst. Daarnaast konden we, door het behalen van deze finales, ook driemaal doorstoten tot het pro circuit. Ondanks zware benen van de vele wedstrijden, zijn we er in geslaagd om driemaal een kwartfinale te versieren.

Vandaag vertrok Nick Celis samen met zijn gemotiveerde garde richting het eerste Challenger toernooi van 2021 te Lipik Kroatië waar we de strijd aangaan met internationale top ploegen. De focus ligt op het behalen van een succesvol resultaat, om zo vol vertrouwen te vertrekken richting het eerste olympisch qualifier toernooi te Graz Oostenrijk.

De wedstrijden op de eerste dag (20/5) zullen doorgaan op:
- 16:05 vs New York Harlem (USA)
- 17:25 vs Jelgava (Letland)

Op Instagram kunnen jullie regelmatig updates en mooie beelden verwachten. Volg dus onze reis door Kroatië met als eindbestemming Graz Oostenrijk.

Wat is een ‘Challenger’?
In het professionele 3x3 circuit zijn er 2 types tornooien: een 'World Tour' en een 'Challenger’.
Een Challenger is een professioneel tornooi waar (maximaal) 16 ploegen strijden voor een World Tour ticket en een totale prijzenpot van 25.000 euro. Hiernaast zijn er voor alle deelnemende spelers ook zeer veel ‘ranking points’ te verdienen die helpen om je plaats als individu en als team te verstevigen op de wereldranglijst.



Volg hier livestream via volgende link:



star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Read more

From the streets to the Olympics

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x